ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Ρέι και Ρίβερ στην Αργεντινή

ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Ρέι και Ρίβερ στην Αργεντινή

ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Ρέι και Ρίβερ στην Αργεντινή

bet365

Ο Ροδρίγο Ρέι μπορεί να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του, ωστόσο στην πατρίδα του συντηρούν το όνομά του μέσα στους υποψήφιους για την εστία της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο έχει σε εκτίμηση τον Αργεντινό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει τον ξέρει καλά από τη θητεία του στη Γοδόι Κρουζ, γι’ αυτό και το όνομα του Ροδρίγο Ρέι είναι μέσα στη λίστα των υποψήφιων τερματοφυλάκων για την εστία της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο δημοσιογράφος Τότι Πασμάν του Radio La Red μετέδωσε σήμερα (27/5) πως ο Ρέι είναι υποψήφιος για τους «εκατομμυριούχους», στους οποίους αγωνίστηκε στα πρώτα βήματά του ως ποδοσφαιριστής, αποκαλύπτοντας πως η ρήτρα για την απόκτησή του Αργεντινού γκολκίπερ είναι στα 1.500.000 ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 80% των δικαιωμάτων του και τη Γοδόι Κρουζ να έχει κρατήσει το υπόλοιπο 20%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα