Λαμία: Πάει για Φελίπε

Gazzetta team
Λαμία: Πάει για Φελίπε

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας. Προχωρά το θέμα της παραμονής του Μπεχαράνο
Προχωρά ορισμένα «μέτωπα» η Λαμία και σταδιακά διαμορφώνεται το παζλ της επόμενης σεζόν. Στα στόπερ ο Αντέτζο βρίσκεται από καιρό κοντά ώστε να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και ως παρτενέρ του προορίζεται ο Ζόρζε Φελίπε. Πρόκειται για τον 30χρονο στόπερ της Ντεπορτίβο Αβες, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος 18 φορές στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της.
Με ύψος 1.90, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, πέρασε για λογαριασμό της για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει, μεταξύ άλλων, σε Χουβεντούντε, Παϊσαντού και Ναούτικο. Η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει, «τρέχει» και είναι πιθανό να τελειώσει θετικά.
Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν εξελίξεις και στο «μέτωπο» των ανανεώσεων. Ο Ντάνι Μπεχαράνο συγκαταλέγεται στους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα και εσχάτως το ζήτημά του προχωρά. Αρα και για τον Βολιβιανό μέσο αναμένουμε, ανά πάσα στιγμή, εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα