Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Βαλμπουενά στις υπογραφές του!

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Βαλμπουενά στις υπογραφές του!

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Βαλμπουενά στις υπογραφές του!

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (1+1) στον Ολυμπιακό και αποθεώθηκε από τον κόσμο των Πειραιωτών στα γραφεία της ομάδας. Το Gazzetta.gr ήταν εκεί.
Ο Γάλλος άσος - που αποχώρησε από την Φενέρ - βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θεωρείται ποδοσφαιρικός του πατέρας. Στα γραφεία ήταν και οι Μοντέστο - Καρεμπέ - Αράς (σ.σ. ο τελευταίος είναι άμεσος συνεργάτης του Πιέρ Ισά). Εκεί (σ.σ. στα γραφεία της ομάδας δηλαδή), τον περίμεναν και τον αποθέωσαν δεκάδες οπαδοί των Πειραιωτών με τραγούδια και συνθήματα αλλά και χειροκρότημα. Παράλληλα, ζήτησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιστροφή στους τίτλους, φωνάζοντας: «Βαγγέλη γερά, πρωτάθλημα ξανά».
Ο Βαλμπουενά - ο οποίος είχε φτάσει στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας - έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός (+1) έτους με απολαβές στο 1.7 εκατ. ευρώ. Στο συμβόλαιο θα υπάρχουν και μπόνους συμμετοχών.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε τονίσει ήδη το πόσο ευτυχής είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι. Για τον Ολυμπιακό βέβαια θα υπάρξει και συνέχεια στις μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα