ΠΑΟΚ: «Θα επιστρέψουν πιο δυνατοί» (vid)

ΠΑΟΚ: «Θα επιστρέψουν πιο δυνατοί» (vid)

ΠΑΟΚ: «Θα επιστρέψουν πιο δυνατοί» (vid)

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας, μίλησε στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για το κομμάτι που τον αφορά και αναφέρθηκε αναλυτικά στους Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Ο Μανώλης Παπακώστας και οι συνεργάτες του, έχουν δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που ασχολείται καθημερινά με την κατάσταση και τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. «Η καθημερινότητα είναι πάντα πιο δύσκολη στο ιατρικό επιτελείο. Δεν είναι μόνο οι γιατροί, αλλά και οι φυσικοθεραπευτές και γυμναστές αποκατάστασης. Είναι μία ομάδα μέσα στην ομάδα που δουλεύει πάρα πολλές ώρες για να έχουμε όλους τους παίκτες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και μάχιμους στη διάθεση του προπονητή. Ήταν μία εντυπωσιακή σεζόν και εξαιρετικά διασκεδαστική και ήρθε μέσω μίας συστηματικής δουλειάς», σχολίασε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που αναφέρθηκε στην κατάσταση των τριών τραυματιών (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ) και το πλάνο που υπάρχει:

«Ήταν οι πιο δυσάρεστες στιγμές της σεζόν και αυτό ισχύει για όλους εντός και εκτός ομάδας. Είναι εξαιρετικοί αθλητές, αλλά και εξαιρετικές προσωπικότητες. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων αν και δεν υπάρχει απάντηση στο πότε θα επιστρέψει κάποιος. Όταν είναι έτοιμος, είναι η απάντηση που πρέπει να δίνεται. Ο Βέρνμπλουμ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που κάνει ατομικές προπονήσεις, τρέχει καλά, γυμνάζεται πολύ καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ, και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Πιστεύω θα είναι στη διάθεση του προπονητή στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά δεν μπορώ να ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι από πλευράς ρυθμού και δεν μπορώ να το καθορίσω εγώ αυτό. Ο Μαουρίτσιο ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, πηγαίνει αρκετά καλά, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις. Επανέρχεται πιο δυναμικά και ο Βιεϊρίνια σε πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο. Δεν υπάρχουν διακοπές για τους τρεις τους, χρειάζονται φυσικά το διάστημα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά δουλεύουν εντατικά ανάλογα με τη μετεγχειρητική στάση στην οποία βρίσκονται. Και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί».

Από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε στην παρουσίαση του θέματος:

«Είναι ο άνθρωπος ο οποίος μαζί με την ομάδα του φροντίζουν καθημερινά οι παίκτες του Δικεφάλου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή για προπονήσεις και αγώνες. Ο γιατρός των νταμπλούχων, Μανώλης Παπακώστας, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV.

Η φετινή χρονιά και το πως την έζησε αυτός και οι συνεργάτες του, οι άσχημες στιγμές με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, ο ρόλος της ομάδας του στην καθημερινότητα του Δικεφάλου, η διαρκής ανάγκη για εξέλιξη και η αναπόφευκτη σύγκριση με τις κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού».

Best of internet