Παναιτωλικός: «Περιμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας»

Παναιτωλικός: «Περιμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας»

bet365

Ο Παναιτωλικός πέρασε στην αντεπίθεση και με επίσημη ανακοίνωση ζητάει άμεσα την αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Eξαλλοι είναι στον Παναιτωλικό με τον Γιώργο Γεωργίου για τα όσα ανέφερε για τα καναρίνια έχοντας την ιδιότητα του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης. Η πρώτη αντίδραση από τους Αγρινιώτες ήρθε μέσα από τα social media και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Χρήστο Στούμπος.

Μάλιστα, στον Παναιτωλικό δεν κινήθηκαν άμεσα γιατί περίμεναν μήπως η πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανακαλέσει στην τάξη τον διοικητικό της παράγοντα ωστόσο δεν το έπραξε και μέσω των όσων αναφέρονται στην ανακοίνωση (είναι χαρακτηριστικό οτι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει πουθενά αναφορά του ονόματός του) πως είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη αν δεν αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια για να υπερασπιστούν την τιμή του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα