ΟΦΗ: Αποθέωση για τις πρωταθλλητριες (pics)

ΟΦΗ: Αποθέωση για τις πρωταθλλητριες (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αποθέωση για τις πρωταθλλητριες (pics)

bet365

Η νύχτα, έγινε μέρα από τα βεγγαλικά στο στο Γεντί Κουλέ, με τα κορίτσια της ομάδας του ΟΦΗ να σηκώνουν την κούπα και να γιορτάζουν πανηγυρικά την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Αυτός ήταν η τέταρτη φετινή άνοδος και ο τρίτος τίτλος (!) για τα τμήματα του ΟΦΗ, μετά την άνοδο του Βόλει στην Α1, την άνοδο του μπάσκετ στην Β’ Εθνική και τον τίτλο των κοριτσιών του μπάσκετ, στο πρωτάθλημα Κρήτης.

Τα κορίτσια του ποδοσφαίρου, κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής και επιστρέφουν με… φόρα στην μεγάλη κατηγορία.

Στην φιέστα που έγινε για την άνοδο, στο Γεντί Κουλέ, το κλίμα ήταν πανηγυρικό, αλλά είχε και έντονες συγκινήσεις.

Ο στυλοβάτης της γυναικείας ομάδας, ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Αντώνης Παπαδάκης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν οι 4 αρχηγοί της ομάδας, τον τίμησαν για την συμπαράσταση του, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος στήριξε όλο αυτό το εγχείρημα, δήλωσε συγκινημένος και υποσχέθηκε στα κορίτσια ότι θα είναι κοντά τους και τη νέα περίοδο στην Α’ Εθνική.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, συνεχάρη επίσης προσωπικά τον κ. Παπαδάκη και τα μέλη της επιτροπής του ποδοσφαίρου, για την προσπάθεια τους και την άνοδο και ανέφερε ότι η φετινή χρονιά είναι σπουδαία για τον ΟΦΗ, με όλες αυτές τις επιτυχίες που υπήρχαν.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Ηλίας Πουρσανίδης, συνεχάρη τα κορίτσια για την άνοδο, αλλά και όλα τα τμήματα του ΟΦΗ και σε μια ενωτική αναφορά, υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ, είναι ένας και αδιαίρετος.

Ενώ εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Τάκης Χωραίτης, επεσήμανε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες, που είχε φέτος ο ΟΦΗ συνολικά.
Την κούπα στα κορίτσια του ΟΦΗ, έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο Αντώνης Παπαδάκης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
Να σημειωθεί, ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν:

-O Eρασιτέχνης ΟΦΗ, για την συμπαράσταση στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ΟΦΗ.
-Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη νέα εποχή που διαγράφει.
-Το τμήμα βόλει του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο στην Α1.
-Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.
-Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης.

Tέλος, τιμήθηκε η Μαρία Αραβιάκη του ΟΦΗ, η οποία με 17 γκολ, αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Β' Εθνικής!

Tην γιορτή του ΟΦΗ, άνοιξε ένα δίτερμα από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στο οποίο τα μικρά παιδιά γεννημένα το 2007-8, είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι του Γεντί Κουλέ.

Ενώ ακολούθησε ένα σύντομο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με την Βασίλισσα του Νότου, ομάδα από το Λασίθι, με ωραίες φάσεις και υπέροχα γκολ.

Η μικρή φίλαθλος του ΟΦΗ Ραφαέλα, που είναι πολύ αγαπητή σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, παρακολούθησε το φιλικό από τον πάγκο των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Ενώ μετά το τέλος της φιέστας, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να βγάλουν φωτογραφίες με της αθλήτριες του ΟΦΗ και το τρόπαιο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και videos

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα