Ατρόμητος: Οριστικό του Αναστασίου

Ατρόμητος: Οριστικό του Αναστασίου

Ατρόμητος: Οριστικό του Αναστασίου

bet365

Οι Περιστεριώτες και ο 46χρονος κόουτς έδωσαν τα χέρια και επήλθε μεταξύ τους συμφωνία

Νέος τεχνικός του Ατρόμητου λογίζεται ο Γιάννης Αναστασίου. Στη σημερινή επαφή που υπήρξε, επήλθε πλήρης συμφωνία και με άμεσο συνεργάτη τον Στιβ Ρούτερ, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η συμφωνία του θα έχει διάρκεια για μία σεζόν, ενώ οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης.

Ήδη ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η... εποχή Αναστασίου στους Περιστεριώτες, είναι η επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αυτή αναμένεται να έρθει πιο αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η επίσημη παρουσίασή του στον Τύπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα