Ο Άρης δημιουργεί νέο ιατρικό επιτελείο

Ο Άρης δημιουργεί νέο ιατρικό επιτελείο

Gazzetta team
Ο Άρης δημιουργεί νέο ιατρικό επιτελείο

bet365

Tο πλάνο αλλαγών στον Άρη θα αγγίξει και το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης με την ταυτόχρονη δημιουργία medical department.

Πρόκειται για μια ενέργεια της οποίας το κόστος αγγίζει τα 100.000 ευρώ, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει στο πλαίσιο γενικής αναβάθμισης του οργανισμού. Στη συγκεκριμένη απόφαση κατέληξαν οι άνθρωποι του Άρη και το πλάνο των ενεργειών περιλαμβάνει την πρόσληψη νέου επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου. Βασικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο ορθοπαιδικός χειρουργός, Ιωάννης Αθ. Ράλλης, ο οποίος θα πλαισιωθεί από άλλους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές.

Ταυτόχρονα, θα αλλάξει και ο ρόλος του επί σειρά ετών ιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή. Ο τελευταίος ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους του Άρη, θα έχει εποπτικό ρόλο και ταυτόχρονα θα ηγηθεί σε διάφορες ιατρικές δράσεις στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα