«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας ανάμεσα σε Βαρέλα και ΠΑΟΚ»

«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας ανάμεσα σε Βαρέλα και ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας ανάμεσα σε Βαρέλα και ΠΑΟΚ»

bet365

Ο μάνατζερ του Βαρέλα, Πάουλο Τεξέιρα, μίλησε για τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως οι επαφές των δύο πλευρών κράτησαν έξι μήνες.

«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας του Φερνάντο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από έξι μήνες περίπου.

Από την αρχή και οι δύο πλευρές ήθελαν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος αντί να βρίσκουμε σημεία επαφής, για κάποιον λόγο η απόσταση που μας χώριζε, μεγάλωνε», ανέφερε ο Τεξέιρα σε μέσο της πατρίδας του.

Για την επόμενη ομάδα του Φερνάντο Βαρέλα, ο Πορτογάλος ατζέντης ανέφερε: «Ο Φερνάντο θα πάει διακοπές και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον του. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Δεν υπέγραψε πουθενά ακόμα. Έχει πρόταση και από την Ευρώπη, αλλά θεωρούμε ότι το καλύτερο για αυτόν θα είναι να αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα