Διαιτητικό: Απορρίφθηκε προσφυγή που ζητούσε τροφεία από τον Ολυμπιακό, έκλεισε το θέμα Κρίζμαν

Gazzetta team
Διαιτητικό: Απορρίφθηκε προσφυγή που ζητούσε τροφεία από τον Ολυμπιακό, έκλεισε το θέμα Κρίζμαν

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των Γιαννιτσών κατά του Ολυμπιακού που ζητούσαν τροφεία 10.000 ευρώ για τον Δήμο Χατζάρα. Έκλεισε και το θέμα Κρίζμαν - ΑΕΛ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 24.04. 2019 και με αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 16245/24.04.2019 αίτηση του αιτούντος Σάντι Κριζμάν (Sandi KRIZMAN) κατά της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.ΕΛ.
- Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του σωματείου με την επωνυμία Άτλαντες Αγρινίου. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 ΠΑΕ να καταβάλει στο καθ’ ου προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των εννέα χιλιάδων δέκα επτά Ευρώ και σαράντα έξη λεπτών (9.017,46) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.
- Απορρίπτει κατά πλειοψηφία, την προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα