ΟΦΗ: Το βίντεο που συγκίνησε κι... έφτιαξε τους ποδοσφαιριστές!

ΟΦΗ: Το βίντεο που συγκίνησε κι... έφτιαξε τους ποδοσφαιριστές!

Gazzetta team
ΟΦΗ: Το βίντεο που συγκίνησε κι... έφτιαξε τους ποδοσφαιριστές!

bet365

Ένα 10λεπτο βίντεο με μηνύματα από τις οικογένειές τους είδαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ λίγο πριν τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά που τους κράτησε στη Super League.

Τεράστιο πάθος για το εισιτήριο της Super League 1 είχαν την Τετάρτη ΟΦΗ και Πλατανιάς, με την ομάδα του Ηρακλείου τελικά να παραμένει στην κατηγορία.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, η διοίκηση είχε... προνοήσει και τους «ντόπαρε» πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ετοίμασε βίντεο 10 λεπτών όπου οι σύζυγοι ή συγγενείς των παικτών έστελναν το δικό τους μήνυμα και τις δικές τους ευχές για νίκη. Το βίντεο αυτό που προβλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, τελείωσε με την μικρή Ραφαέλα να φωνάζει «ΟΦΗ» και τον πρόεδρο να στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες.

Μετά την προβολή του βίντεο, όλοι χαμογέλασαν και συγκινήθηκαν, με τον Γιάννη Σαμαρά να συγκινείται επίσης με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Επίσης, όλοι μετά το βίντεο φώναζαν «πάμε να το πάρουμε για τον κόσμο μας και τους ανθρώπου που μας αγαπάνε και μας στηρίζουν». Τέλος, το βίντεο άρχισε με ένα σύνθημα και το μήνυμα: «Οι πιο πιστοί μας οπαδοί είναι αυτοί που μας στηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα