Ατρόμητος: Προχωράει για Αναστασίου, νέα συνάντηση την Παρασκευή

Ατρόμητος: Προχωράει για Αναστασίου, νέα συνάντηση την Παρασκευή

Ατρόμητος: Προχωράει για Αναστασίου, νέα συνάντηση την Παρασκευή

bet365

Ο Ατρόμητος προχωρά για να κλείσει την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου και θα υπάρξει εκτός απροόπτου νέα συνάντηση των δύο πλευρών την Παρασκευή. Στόχος να έχει κλείσει ο αντί-Κάναντι έως το Σάββατο.

Όπως είχατε διαβάσει από χθες στο Gazzetta ο Γιάννης Αναστασίου ήταν εκείνος που είχε πάρει προβάδισμα για τον πάγκο του Ατρόμητου.

Στα συν του Έλληνα τεχνικού, εκτός από την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και το αρκετά προσιτό κασέ για τα δεδομένα του Ατρόμητου, είναι και η δυνατότητα που έχει ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, Ρόντα, Κορτράικ και Ομόνοιας να εξελίσσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως αυτή την στιγμή συνεχίζει να φαντάζει το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του «αστεριού», παίζει και η παρουσία του Στιβ Ρούτερ στο πλευρό του.
Ο Ατρόμητος λοιπόν προχωρά την υπόθεσή του για να την κλείσει. Θα γίνει - εκτός απροόπτου - νέα συνάντηση την Παρασκευή και βασικό ζητούμενο για τους Περιστεριώτες είναι το Σάββατο να έχουν νέο τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα