ΟΦΗ: Η «συγνώμη» του Γιακουμάκη

ΟΦΗ: Η «συγνώμη» του Γιακουμάκη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η «συγνώμη» του Γιακουμάκη

bet365

Ο φορ των Κρητικών απολογήθηκε τόσο για την αποβολή του, όσο και για τον έντονο πανηγυρισμό του κόντρα στην πρώην ομάδα του

Εκ των πρωταγωνιστών του χθεσινού μπαράζ ήταν ο Γιακουμάκης, καθώς τόσο σκόραρε όσο και αποβλήθηκε. Μάλιστα πανηγύρισε έντονα το γκολ που σημείωσε κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Πλατανιά, και σήμερα ο φορ του ΟΦΗ ζήτησε συγνώμη αν προσέβαλε κάποιον. «Μετά από ένα παιχνίδι με τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων και επίτευξης του στόχου μας θα ήθελα να ζητήσω δύο μεγάλες συγγνώμες! Η πρώτη είναι στην ομάδα μου διότι έπειτα από μεγάλη απερισκεψία μου την άφησα με 10 παίχτες! Ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε! Η δεύτερη βέβαια συγνώμη είναι στον Πλατανιά καθώς δεν έπρεπε να πανηγυρίσω τόσο έντονα! Δεν τίθεται θέμα σεβασμού σε καμία περίπτωση καθώς πριν την έναρξη των μπαράζ είχα στο μυαλό μου όταν σκοράρω να μην πανηγυρίσω!!! Δυστυχώς πάνω στην τεράστια πίεση του αγώνα αντέδρασα ανόητα και αυτό δεν με αντιπροσωπεύει.! Πέρασα 5 όμορφα χρόνια στον Πλατανιά και γνωρίζω σε τι εκτίμηση με είχατε! Με τον ίδιο τρόπο σας εκτιμώ και εγώ και σας σέβομαι! Συγνώμη και πάλι.! Καλημέρα...», έγραψε στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα