«Βρήκε ρυθμό με Γιανάλ ο Βαλμπουενά, σε καλή κατάσταση παρά την ηλικία του»

«Βρήκε ρυθμό με Γιανάλ ο Βαλμπουενά, σε καλή κατάσταση παρά την ηλικία του»

«Βρήκε ρυθμό με Γιανάλ ο Βαλμπουενά, σε καλή κατάσταση παρά την ηλικία του»

bet365

Ο Τούρκος ρεπόρτερ της Milliyet, Καντίρ Ονούρ Ντιντσέρ μιλάει στο gazzetta.gr για την φετινή παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά στη Φενέρμπαχτσε, εστιάζοντας στην κατακόρυφη άνοδο του στο δεύτερο μισό της σεζόν. «Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό».

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να απασφαλίσει ο Ολυμπιακός την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρώην άσος της Ολιμπίκ Μαρσέιγ ήταν από τους λίγους διασωθέντες στην κατά τα άλλα κάκιστη σεζόν της Φενέρμπαχτσε στην τουρκική Super Lig.

Ο ρεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, Καντίν Ονούρ Ντιντσέρ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Βαλμπουενά στην τρέχουσα σεζόν, σημειώνοντας πως μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα του ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, φτάνοντας στο σημείο με τον Ερσούν Γιανάλ στον πάγκο να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους των «καναρινιών». Παράλληλε εξέφρασε την πίστη του πως ο πρώην Γάλλος διεθνής θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

«Ο Βαλμπουενά στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έπιασε τόσο καλή απόδοση. Ο Φιλίπ Κοκού δεν τον εμπιστεύονταν με συνέπεια να μην έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Δεν ήταν καλός ακόμη και όταν χρησιμοποιήθηκε. Μετά την αποχώρηση του Κοκού και αφότου ανέλαβε ο Έρβιν Κούμαν την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, ο Βαλμπουενά άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του.

Στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ. Στα ματς που ακολούθησαν έβγαλε μερικές ασίστ δείχνοντας μέρος της κλάσης του. Οι αλλαγές στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε συνεχίστηκαν προς όφελος του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Ο Ερσούν Γιανάλ επέστρεψε τον περασμένο Δεκέμβριο προκειμένου να συμμαζέψει την ομάδα. Το σύστημα που εφάρμοζε ταίριαζε περισσότερο στον Βαλμπουενά.

Το 4-2-3-1 έδωσε τη δυνατότητα στον Βαλμπουενά να φανεί ακόμη περισσότερο και να γίνεται ολοένα και καλύτερος για τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες θύμιζε τον παλιό καλό Βαλμπουενά. Πιστεύω πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, θα ενισχυθεί η ελληνική ομάδα με την απόκτηση του. Παρά την ηλικία του, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα