Το πλάνο του Άρη για τις επεκτάσεις συμβολαίων

Το πλάνο του Άρη για τις επεκτάσεις συμβολαίων

Το πλάνο του Άρη για τις επεκτάσεις συμβολαίων

bet365

Ο Άρης έχει καταλήξει με ποιους παίκτες (από τους υπάρχοντες) θέλει να πορευτεί στα επόμενα χρόνια και μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για επεκτάσεις συμβολαίων.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται σίγουρα οι Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ, Μανώλης Σιώπης. Με τον πρώτο, οι «κίτρινοι» έκαναν ένα βήμα παραπάνω, κάποια στιγμή φάνηκε ότι βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία, ωστόσο η υπόθεση του Ισπανού τερματοφύλακα παραμένει ανοιχτή. Σε ότι αφορά τον Φραν Βέλεθ, ο Άρης έχει σημειώσει την επιθυμία επέκτασης του συμβολαίου τόσο στον ατζέντη του αθλητή όσο και στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Πριν από περίπου δύο μήνες σημειώθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, ωστόσο το «θέλω» του Άρη δεν είναι στην ίδια γραμμή με το «προσφέρω» των Πειραιωτών κι έτσι η υπόθεση έμεινε στάσιμη.

Στο ίδιο πλάνο βρίσκεται σίγουρα και το όνομα του Μανώλη Σιώπη με τον οποίον δεν έχει γίνει συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου του. Στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη είναι να επικεντρωθούν σ’ αυτές τις τρεις υποθέσεις μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Επί των συγκεκριμένων υποθέσεων ρωτήθηκε χθες (22/5) και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Ντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι… «δεν έχουμε βάλει πωλητήριο σε κανέναν, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα