Ματίγια: «Ο Παντελίδης διέλυσε κάθε αμφιβολία που είχαμε οι Ισπανοί»

Ματίγια: «Ο Παντελίδης διέλυσε κάθε αμφιβολία που είχαμε οι Ισπανοί»

Gazzetta team
Ματίγια: «Ο Παντελίδης διέλυσε κάθε αμφιβολία που είχαμε οι Ισπανοί»

bet365

O Χαβιέρ Ματίγια μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την παρουσία του στην Ελλάδα, τον Άρη, την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον Παντελίδη!

Ο 30χρονος Ισπανός μέσος δεν έκρυψε ότι είχε αμφιβολίες όταν έφυγε ο Πάκο Ερέρα, αλλά τόνισε πως ο Σάββας Παντελίδης φρόντισε να τις διαλύσει.

«Πήγα με φόβο στην Ελλάδα, ήταν για μένα ένα ξένο πρωτάθλημα, αλλά ο πρώτος χρόνος έχει θετικό πρόσημο. Θα παίξουμε στην Ευρώπη, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη, προσαρμόστηκε εύκολα στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά στην «La Vanguardia» και συνέχισε:

«Θυμάμαι που με πήρε τηλέφωνο ο Πάκο Ερέρα όταν ανέλαβε. Μου μίλησε καλά για την ομάδα και την πόλη. Το σκέφτηκα δύο εβδομάδες κι αποφάσισα να πάω.

Τα κακά συνεχόμενα αποτελέσματα έφεραν την απόλυσή του (σ.σ εννοεί τον Πάκο). Ήλθε ο Παντελίδης και μετά από μία περίοδο προσαρμογής στη νέα φιλοσοφία, διέλυσε όλες τις αμφιβολίες που είχαμε οι Ισπανοί. Παίξαμε όλοι κυκλικά σε ροτέισον.

Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία. Θέλω να συνεχίζω να νιώθω σημαντικός για τον Άρη. Ο κόσμος ανυπομονεί για την Ευρώπη. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Άρη, μετά θα δούμε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα