Μελισσανίδης: «Μιλάμε με Χιμένεθ, ο χρόνος θα δείξει»

Μελισσανίδης: «Μιλάμε με Χιμένεθ, ο χρόνος θα δείξει»

Μελισσανίδης: «Μιλάμε με Χιμένεθ, ο χρόνος θα δείξει»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δείπνο για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ άφησε ανοικτό το θέμα της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ και τη νέα σεζόν.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τον Σεβιγιάνο τεχνικό και το αν υπάρχει οριστική συμφωνία για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, με το αφεντικό της Ένωσης να αφήνει την υπόθεση ανοικτή:

«Με τον κύριο Χιμένεθ μιλήσαμε για την χρονιά που πέρασε. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Έχουμε περιθώριο ακόμα. Συζητάμε μαζί του, μιλήσαμε και για το πλάνο, αλλά ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα ξέρουμε. Κάναμε τον απολογισμό και θα δούμε. Το κλαμπ θα αποφασίσει», ανέφερε.

Για το τι τον κάνει επιφυλακτικό και δεν λέει το ντε-φάκτο «ναι» για Χιμένεθ και για το αν θα ψάξει προπονητή: «Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα ότι έχω μιλήσει μαζί του, βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να εξωτερικεύω το πως σκέφτεται το κλαμπ για τη νέα χρονιά. Ούτε θα δώσω αναφορά. Όταν είναι κάτι να πούμε θα το πούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα