Απάντηση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου: «Ποιοι μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο;»

Απάντηση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου: «Ποιοι μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο;»

Απάντηση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου: «Ποιοι μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο;»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο του γεύματος που παραχώρησε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την κλοπή του περσινού πρωταθλήματος που ισχυρίζεται.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης παραχώρησε δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της βραδιάς δόθηκε η δυνατότητα για κουβέντα πάνω σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης κλήθηκε να απαντήσει και στα όσα ισχυρίζεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου πως η ΑΕΚ πέρυσι τους έκλεψε τον τίτλο, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να δίνει την ξεκάθαρη απάντησή του:

«Ποιοί μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφ σάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφ σάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία ήταν ο ΠΑΟΚ που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ», ήταν οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

*Όλα οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Χιμένεθ, Βράνιες, Αραούχο, Λυμπερόπουλο, μεταγραφικά και πολλά άλλα το πρωί της Πέμπτης στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα