Παπάζογλου: «Ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει για την έξοδο στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Παπάζογλου: «Ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει για την έξοδο στην Ευρώπη»

bet365

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την εμφάνισή του, ο μέσος του ΟΦΗ Τάσος Παπάζογλου επισήμανε πως οι Ηρακλειώτες πρέπει να παίζουν τέτοια παιχνίδια για έξοδο στην Ευρώπη και όχι για σωτηρία.

Αναλυτικά ο έμπειρος μέσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Από την αρχή ήταν μία δύσκολη χρονιά, δεν μας έκατσαν τα αποτελέσματα μέσα στην χρονιά, ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παίζει τέτοια ματς, είναι για Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους, και στον Πλατανιά, ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ».

Για την διοίκηση: «Οι άνθρωποι ήρθαν για να αλλάξει επίπεδο ο ΟΦΗ,ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Μας βοήθησε ο Θεός, πήραμε αυτό που αξίζαμε, πήγαν όλα καλά, καλό καλοκαίρι. Όλα τα παιδιά που ήρθαν το χειμώνα και μας βοήθησαν πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα