ΟΦΗ - Πλατανιάς: Τα κλικ από την εναλλαγή συναισθημάτων στο «θρίλερ» του Γεντί Κουλέ (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Πλατανιάς: Τα κλικ από την εναλλαγή συναισθημάτων στο «θρίλερ» του Γεντί Κουλέ (pics)

bet365

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε με γκολ στις καθυστερήσεις την παραμονή του στη Super League 1 της επόμενης σεζόν, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βέρα δήλωσε «ευτυχισμένος». Ο Τάτσης «περήφανος». Οι δυο προπονητές έφτασαν υπό διαφορετικές συνθήκες στη χειραψία στο τέλος του αγώνα, όμως τα 96’ ποδοσφαίρου στο Γεντί Κουλέ τους έκαναν… βόλτα από κάθε συναισθηματική κατάσταση!

Οι Ομιλίτες πανηγύρισαν τη νίκη με 3-2, αφού προηγήθηκαν δυο φορές και δέχθηκαν ισάριθμες «απαντήσεις» από τους Χανιώτες. Γκολ, αποβολές, ένταση, ο κρητικός ποδοσφαιρικός εμφύλιος περιλάμβανε τα πάντα.

Οι «μάχες» ήταν έντονες εξαρχής, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την υπέρβαση και τους γηπεδούχους τον τρόπο για να «σώσουν» τη σεζόν.

Το γκολ-πέναλτι του Νέιρα, έπειτα από τη λανθασμένη υπόδειξη του Κομίνη, γέμισε αισιοδοξία το γήπεδο και τους φίλους των «μελανόλευκων».

Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ωστόσο ο Τσαμούρης κατάφερε να ισοφαρίσει για τους «ερυθρόλευκους» και να αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον.

Ο Γιακουμάκης μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 69’ σκόραρε για το 2-1, σκορπώντας ξανά τον ενθουσιασμό στις εξέδρες.

Η απερίσκεπτη κίνησή του ωστόσο να βγάλει τη φανέλα του επέφεραν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή, 20’ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η έναρξη των καθυστερήσεων βρήκε τον Πλατανιά σε θέση… ανόδου, αφού το όμορφο γκολ του Παπανικολάου έκανε το 2-2 και φάνηκε να κρίνει τα πάντα!

Τελικά ο σκόρερ που καθόρισε το παιχνίδι ήταν ο Ναμπί, που επίσης μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι κι έμελλε να είναι αυτός που με εντυπωσιακό φάουλ «έγραψε» το τελικό 3-2.

Οι παίκτες του Πλατανιά κατέρρευσαν…

ενώ αυτοί του ΟΦΗ γιόρτασαν την παραμονή, με το κοινό εξουθενωμένο από τις συναισθηματικές εναλλαγές, αλλά ευτυχισμένο για τις επιτυχίες της ομάδας του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα