Κοροβέσης: «Το γκολ το έβαλε ο Θεός και τον ευχαριστώ»

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Το γκολ το έβαλε ο Θεός και τον ευχαριστώ»

bet365

Δικαιωμένος κι ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Κοροβέσης στις δηλώσεις του μετά το θρίλερ και τη νίκη επί του Πλατανιά.

Το... ψυχοβγαλτικό παιχνίδι απέναντι στους Χανιώτες βρήκε νικητές τους Ομιλίτες (3-2), με τον Έλληνα μπακ να χαρακτηρίζει «μοναδικές» τις στιγμές που έζησε στο Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου. Ως το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπαθήσαμε, το γκολ στο τέλος το έβαλε ο Θεός και τον ευχαριστώ. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά. Δέχθηκα πίεση και κριτική, όμως μέσα απ’ αυτά γίνεσαι πιο δυνατός. Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, δεν περιγράφεται. Νιώθω δικαιωμένος για την προσπάθειά μου. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο, ήταν μοναδικό αυτό που βιώσαμε. Ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα