Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Σάμουελ Γκούσταφσον

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Σάμουελ Γκούσταφσον

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Σάμουελ Γκούσταφσον

bet365

Ο 24χρονος Σουηδός κεντρικός χαφ, Σάμουελ Γκούσταφσον, είναι από τους παίκτες που εξετάζονται στον Άρη.

Μέχρι στιγμής, οι «κίτρινοι» δεν έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο των επαφών με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, σημαντικό ρόλο θα παίξει η προγραμματισμένη γι’ αύριο (23/5) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για το πλαίσιο των επαφών που είχε στο εξωτερικό και κυρίως, για τα δεδομένα κάθε υπόθεσης.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι μέσα στις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους «κίτρινους» είναι ο 24χρονος κεντρικός χαφ, Σάμουελ Γκούσταφσον. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκε στον Τορίνο καθώς το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη του Ιούνη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στη Βερόνα, μέτρησε 29 συμμετοχές, σημείωσε ένα γκολ κι έδωσε δύο ασίστ. Είχε προηγηθεί ο δανεισμός του στην Περούτζια (επίσης στη Serie B) στα μέσα της περιόδου 2017-18. Το χαρακτηριστικό του Γκούσταφσον είναι ότι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ στην καριέρα του – σε μικρό αριθμό αγώνων – χρησιμοποιήθηκε και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Επί του παρόντος, ο Άρης είναι σε θέση να γνωρίζει τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης, δεν έχει προχωρήσει στην τελική κίνησή του για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα