Γιακουμάκης: «Ελπίζω να μην ξανακάνω τόσο μεγάλη ανοησία στη ζωή μου»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Ελπίζω να μην ξανακάνω τόσο μεγάλη ανοησία στη ζωή μου»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης υπογράμμισε το λάθος του να βγάλει τη φανέλα και να αποβληθεί μετά το γκολ του, ωστόσο αποθέωσε την ομάδα και τους συμπαίκτες του για τη μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά.

Οι Ομιλίτες αναδείχθηκαν νικητές στον «εμφύλιο» με τον Πλατανιά και πήραν σπουδαία νίκη (3-2) στη ρεβάνς των μπαράζ για την τελευταία θέση της Super League 1.

O Έλληνας επιθετικός στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι στην ομάδα του, αναλύοντας όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν μεγάλη ανοησία, ελπίζω να μην το ξανακάνω. Πάνω στο πάθος και την ένταση τα ξέχασα. Ο αντίπαλος μας ήταν άξιος και στα δυο παιχνίδια. Καταφέραμε να νικήσουμε στο 96’ και να μείνουμε στην κατηγορία. Αν πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή ήμασταν αρκετά καλύτεροι, καταφέραμε να σκοράρουμε χωρίς να δεχθούμε παρά μόνο μια ευκαιρία ουσιαστικά. Όταν δέχεσαι γκολ στο 94’ σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, όμως καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα