Ναμπί: «Θέλουμε να κάνουμε πρωταγωνιστή τον ΟΦΗ»

Ναμπί: «Θέλουμε να κάνουμε πρωταγωνιστή τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Ναμπί: «Θέλουμε να κάνουμε πρωταγωνιστή τον ΟΦΗ»

bet365

Ο... χρυσός σκόρερ του ΟΦΗ Ναμπί, τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να κάνουν την ομάδα πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δεν είμαι μόνο εγώ που έσωσα την κατηγορία όλοι πάλεψαν γι' αυτό. Είμαστε όλοι πολύ φορτισμένοι, υπόσχομαι πως του χρόνου ο ΟΦΗ θα έχει μεγαλώσει και θα είμαστε μια άλλη ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε κι έσωσε τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ καλός στο να εκτελώ φάουλ. Είμαστε μια οικογένεια, σκόραρα για όλους, το χαρήκαμε όλοι μαζί».

Για την επόμενη χρονιά: «Ήρθα στον ΟΦΗ για να σώσουμε την κατηγορία, αλλά οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι για να σώσει μόνο την κατηγορία. Ήρθαμε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές τον χειμώνα για να σώσουμε την κατηγορία, σώσαμε την κατηγορία, αλλά το επίπεδο του ΟΦΗ δεν είναι μόνο για την παραμονή. Θέλουμε ο ΟΦΗ να είναι στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα