ΠΑΟΚ: Το «αντίο» της οικογένειας Βαρέλα (vid)

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» της οικογένειας Βαρέλα (vid)

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» της οικογένειας Βαρέλα (vid)

bet365

H οικογένεια του Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας, με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η σύζυγος του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχει δώσει αυτό το κλαμπ στην οικογένειά μας. Φίλους, νίκες και μοναδικές εμπειρίες. Ειδικά, μπαίνοντας και νιώθοντας τη δόνηση της καλύτερης θύρας του γηπέδου της Τούμπας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!», ανέφερε στο μήνυμα της η Αντρέια Βαρέλα, συνοδεύοντας το βίντεο με εικόνες από την παρουσία του συζύγου της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Βαρέλα δεν έχει πάρει την τελική απόφασή του για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, ωστόσο οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλ Αχλί, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους, όπως έχει αναφέρει νωρίτερα το gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα