Απόλλων Σμύρνης: Παρουσιάζει Γεωργίου, Παπαδόπουλο και Μανίκα

Απόλλων Σμύρνης: Παρουσιάζει Γεωργίου, Παπαδόπουλο και Μανίκα

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζει την Πέμπτη στις 19.00 τόσο τον Γιώργο Γεωργίου όσο και τους Νίκο Παπαδόπουλο, Αντώνη Μανίκα.

100% Επιστροφή* χρημάτων Χολαργός - AEK! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να κάνει την υπέρβαση και να τον πείθει να αναλάβει την ομάδα. Μάλιστα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται να τον παρουσιάσει στα γραφεία της στην Λ. Κηφισίας την Πέμπτη (23/5, 19.00).

Μαζί με αυτόν θα γίνει η παρουσίαση και του νέου τεχνικού διευθυντή, Αντώνη Μανίκα, ο οποίος έπαιξε το δικό του ρόλο στο να έρθει ο έμπειρος κόουτς στη Ριζούπολη.

Φυσικά, επίσημα χρέη προέδρου θα αναλάβει μετά την αυριανή παρουσίαση κι ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος σαφώς θα είναι παρών και θα παρουσιαστεί κι αυτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα