Απόλλων Σμύρνης: Τελικά, Παπαδόπουλος με... τρελά λεφτά!

Απόλλων Σμύρνης: Τελικά, Παπαδόπουλος με... τρελά λεφτά!

bet365

Ανατροπή στην ανατροπή στην υπόθεση «προπονητής» στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι τελικά ο εκλεκτός! Το... τρελό ποσό που θα πάρει κι οι πρώτες δύο επιλογές του για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στον προπονητή που αρχικά τους απέρριψε καταλήγουν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νίκο Παπαδόπουλο και φαίνεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση για την έναρξη της εν λόγω συνεργασίας. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ ήταν ο εκλεκτός του Τάκη Μονεμβασιώτη από την αρχή, αλλά ο έμπειρος προπονητής δεν τα είχε βρει σε πρώτη φάση με την ομάδα της Αθήνας και κοίταξε την προοπτική του ΠΑΣ Γιάννινα.

Και εκεί, όμως, οι συζητήσεις του οδηγήθηκαν σε ναυάγιο (σ.σ. σας γράψαμε από χθες ότι πάει στον Απόλλωνα). Ετσι, ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έδρασε άμεσα κλείνοντάς τον με μια άκρως δελεαστική πρόταση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και στήριξε το «θέλω» του κάνοντας τα πάντα για να κλείσει με τον καταλληλότερο τρόπο τη θέση στον πάγκο (σ.σ. θέμα που το έχει πληρώσει ακριβά με άστοχες επιλογές από το εξωτερικό).

Πληροφορίες μας θέλουν το ποσό να είναι κάτι λιγότερα από 200.000 ευρώ! Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο πρώτες επιλογές του για την ενίσχυση του ρόστερ είναι ο Ζιαμπάρης κι ο Ιντζόγλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα