Κρίστιανσεν για Ατρόμητο

Κρίστιανσεν για Ατρόμητο

Κρίστιανσεν για Ατρόμητο

bet365

Σενάρια θέλουν τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς, Τόμας Κρίστιανσεν, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, να βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ατρόμητο την πιθανότητα συνεργασίας.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης προπονητή και τα τελευταία σενάρια θέλουν τους Περιστεριώτες να έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Τόμας Κρίστιανσεν για να συζητήσουν μαζί του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός ο οποίος στην ποδοσφαιρική του καριέρα είχε αγωνιστεί και με την φανέλα του Πανιωνίου, από το 2013 ακολουθεί καριέρα προπονητή. Αρχικά ως βοηθός στην Αλ Τζαζίρα και από το 2014 στην Κύπρο και στις ΑΕΚ (2014-16) και ΑΠΟΕΛ (2016-17). Την σεζόν 2017-18 βρέθηκε στον πάγκο της Λιντς από την οποία απολύθηκε.

Στο παρελθόν το όνομά του είχε ακουστεί τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ.

Πάντως από τον Ατρόμητο τις προηγούμενες μέρες τόνιζαν πως ο νέος τεχνικός θα έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες και ο Κρίστιανσεν τις έχει με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα