Η ΑΕΚ προχωράει κανονικά την καταγγελία εναντίον του Περέιρα

Η ΑΕΚ προχωράει κανονικά την καταγγελία εναντίον του Περέιρα

Η ΑΕΚ προχωράει κανονικά την καταγγελία εναντίον του Περέιρα

bet365

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να καταγγείλει τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, όπως έχει προαναγγείλει, έπειτα από την απόφαση να διατηρηθεί ο Πορτογάλος στην ΚΕΔ και την επόμενη σεζόν.

Το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μπιόρν Βασάλο, έγινε γνωστό ότι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ παραμένουν στο πόστο τους και τη νέα σεζόν.

Ο Περέιρα βρέθηκε προσφάτως στο στόχαστρο έπειτα από τις αλλαγές εν κρυπτώ στη διαιτητική σύνθεση του τελικού που έγιναν από τον ίδιο, με την ΑΕΚ να προαναγγέλλει καταγγελία εναντίον του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πάει μέχρι και την Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA.

Στην ΑΕΚ, έπειτα από τη σημερινή απόφαση, δεν αλλάζουν στάση και θα προχωρήσουν κανονικά στην καταγγελία εναντίον του Περέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση που πάρθηκε για την παραμονή Περέιρα δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς πρόκειται για μια ενέργεια που ουσιαστικά επιβάλλεται από την πλευρά της FIFA και της UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα