Επιστροφή Καρυπίδη με γεμάτη ατζέντα

Επιστροφή Καρυπίδη με γεμάτη ατζέντα

Επιστροφή Καρυπίδη με γεμάτη ατζέντα

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από το επαγγελματικό ταξίδι του στην Άπω Ανατολή και προβλέπεται να τρέξουν εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο στον Άρη.

Σε πρώτη φάση αναμένεται να γίνει ευρεία σύσκεψη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης με τον αθλητικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο, όπου το βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι τα μεταγραφικά. Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Διαμαντόπουλος βρέθηκε στο εξωτερικό, είχε επαφές με εκπροσώπους παικτών που ενδιαφέρουν τους «κίτρινους» και αναμένεται να ενημερώσει τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα δεδομένα κάθε υπόθεσης.

Ένα ακόμη ζήτημα που θα απασχολήσει τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων» είναι το ζήτημα της τηλεοπτικής σύμβασης. Υπάρχει μεν συμβόλαιο με την ΕΡΤ αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να προχωρήσει σε επαφές, να διεκδικήσει ποσό μεγαλύτερο της αξίας του συμβολαίου και θα επικαλεστεί τόσο τα νούμερα τηλεθέασης των «κίτρινων», όσο και τον βαθμό εμπορικότητας της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα