Πανιώνιος: Παίρνει Κραγιόπουλο, εξετάζει Μάντζαρη

Πανιώνιος: Παίρνει Κραγιόπουλο, εξετάζει Μάντζαρη

bet365

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή είναι ο Πανιώνιος, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Μανώλη Κραγιόπουλο τον οποίο θα αποκτήσουν. Εξετάζει και Μάντζαρη ο Μάντζιος.

Συνεχίζει να κοιτάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή του ο Πανιώνιος, καθώς δεν πήρε άδεια και είναι αναγκασμένος να το κάνει αυτό. Έτσι, οι «κυανέρυθροι», θα προχωρήσουν στην απόκτηση του 21χρονου Μανώλη Κραγιόπουλου ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ικανοποίησε τον Άκη Μάντζιο.

Ο ποδοσφαιριστής, τις περασμένες δυο σεζόν αγωνίστηκε με τον Πιερικό στη Γ' Εθνική και πρόκειται για μέσο. Από εκεί και πέρα, από το μικροσκόπιο του τεχνικού του Πανιώνιου, θα περάσει και ο τερματοφύλακας Γιάννης Μάντζαρης, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο μέτρησε 29 συμμετοχές. Είναι δημιούργημα των ακαδημιών του Άρη κι έχει περάσει για ένα χρόνο κι από τον Λαγκαδά. Ο 23χρονος τερματοφύλακας εφόσον αποκτηθεί θα είναι εναλλακτική λύση μιας και στη θέση του έχει αποκτηθεί ήδη ο Σκαφίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα