Α.Ε.Κ.: Aντίστροφη μέτρηση για το στέγαστρο! (pics)

Α.Ε.Κ.: Aντίστροφη μέτρηση για το στέγαστρο! (pics)

Gazzetta team
Α.Ε.Κ.: Aντίστροφη μέτρηση για το στέγαστρο! (pics)

bet365

Aύριο (22/05) στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας η σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων της Cimolai για το αναλυτικό πλάνο και τη συναρμολόγηση του στεγάστρου που έρχεται από Ιταλία...

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πιο συναρπαστική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή στιγμή στη δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας». Πρόκειται για τη συναρμολόγηση και τοποθέτηση του στεγάστρου της «Αγιάς Σοφιάς» με τα κομμάτια του να φτάνουν σιγά - σιγά από την Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο (22/05) στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων της Cimolai και η συζήτηση αφορά αποκλειστικά το αναλυτικό πλάνο και τη συναρμολόγηση των κομματιών του στεγάστρου που έρχονται από την Ιταλία.

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε παρακάτω διακρίνουμε τη συναρμολόγηση των πύργων πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προσωρινά (έπειτα θα απομακρυνθούν οι συγκεκριμένοι πύργοι) το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς» μέχρι την αιώρησή του από τους τέσσερις πυλώνες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανάρτησή της στα social media:

«Η πιο εντυπωσιακή φάση της κατασκευής του σπιτιού μας βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζει να δημιουργείται το πέταλο που βρισκόταν παλιά η Σκεπαστή και ότι ταυτόχρονα έως τον Αύγουστο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το τελευταίο σκυρόδεμα του σκελετού όλου του γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στην περίοδο κατά την οποία η «Αγιά Σοφιά» θα έχει τη τελική της μορφή, ενώ εννοείται πως η συνολική εικόνα της θα αλλάξει τελείως με τη τοποθέτηση του στεγάστρου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα