ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για το Καυτανζόγλειο!

ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για το Καυτανζόγλειο!

ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για το Καυτανζόγλειο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στην Τούμπα, αλλά το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τον Καυτανζόγλειο όταν ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου;

Ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα (το γήπεδο δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ως η πρώτη έδρα της ομάδας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες) καθώς και να ήθελε να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει εξαιτίας των κολλημάτων που υπάρχουν με το ελληνικό δημόσιο για την χρηματοδότηση των έργων που πρέπει να γίνουν στο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να χρηματοδοτήσει τα έργα ανακατασκευής στο Καυτανζόγλειο, με το ποσό να ξεπερνάει τα 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο ζητάει τα χρήματα αυτά να συμψηφιστούν με το ενοίκιο για τη χρήση του γηπέδου την επόμενη τριετία.

«Το Καυτανζόγλειο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ). Η λειτουργία των ΝΠΔΔ ορίζεται από τη νομοθεσία. Για τη χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες. Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, θέλει να συμψηφίσει τις εργασίες με το τίμημα χρήσης του σταδίου. Όμως, ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς. Αυτό που ζητούμε εμείς είναι μια ρύθμιση για να το υλοποιήσουμε. Το κόστος των εργασιών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ ανέρχεται στο 1-1,5 εκ. ευρώ. Είναι, επίσης, το κόστος χρήσης του σταδίου και πιθανόν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες που δεν έχουν προϋπολογιστεί ακόμη. Το θέμα είναι ότι ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς», υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής.

Το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό και αν δεν λυθεί δεν μπορεί να μετακομίσει ο «Δικέφαλος» στο Καυτανζόγλειο, ούτε να γκρεμίσει την Τούμπα και να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου. «Είναι υπόθεση τουλάχιστον τριών υπουργείων, θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση. Πρέπει να βρούμε μια διαφανή λύση, ο κόσμος που πληρώνει τους φόρους του για να συντηρούνται τα στάδια πρέπει να γνωρίζει», πρόσθεσε ο κ. Μητιντζής, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το προσεχές διάστημα μια προσπάθεια για να βρεθεί λύση πριν η χώρα μπει σε προεκλογική περίοδο και όλα «παγώσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα