«Θρίλερ» με Παπαδόπουλο και ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
«Θρίλερ» με Παπαδόπουλο και ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Κι ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκος Παπαδόπουλος ετοιμάζονταν για την συνέντευξη Τύπου, την τελευταία στιγμή η συμφωνία δείχνει να χαλάει και οι δύο πλευρές συζητάνε ξανά από την αρχή.

Αστεία πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου. Κι ενώ οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα (και για το τεχνικό επιτελείο) σε σημείο που είχε προαναγγελθεί και συνέντευξη Τύπου και ο Έλληνας τεχνικός πήγε στην προπόνηση για να γνωρίσει τους παίκτες, τελικά η συμφωνία είναι στον αέρα και οδεύει προς ναυάγιο!

Κάποιες λεπτομέρειες έφεραν την αναβολή της συνέντευξης και μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Παπαδόπουλος αποχώρησε από τα γραφεία πριν οι άνθρωποι του ΠΑΣ τον φέρουν πισω για νέο κύκλο συζητήσεων.

Πλέον όλα είναι στον αέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης να περιμένει στην γωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα