ΠΑΣ Γιάννινα: «Εποχή» Παπαδόπουλου στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα: «Εποχή» Παπαδόπουλου στα Γιάννενα

bet365

Πλήρης επιβεβαίωση του gazzetta.gr με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την Τρίτη (21/5) ο έμπειρος τεχνικός είναι στα Γιάννενα και θα είναι ο νέος προπονητής των Ηπειρωτών με τον πρόεδρο του ΠΑΣ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με μοναδικό στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Super League 2 και θα κατακτήσει τον τίτλο και την άμεση άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο ίδιος γνωρίζει καλά από τέτοιες καταστάσεις αφού έχει καταφέρει με απόλυτη επιτυχία να κερδίσει την άνοδο με άλλες δύο ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ.

Η παρουσίαση του Νίκου Παπαδόπουλου πάντως πήρε μια μικρή αναβολή, αφού ενώ ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (21/5), το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές (παρότι υπάρχει συμφωνία σε όλα) δεν αποκλείεται να πάει την παρουσίαση την Τετάρτη (22/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα