Παναιτωλικός: Ανανέωσε ο Ντίας!

Παναιτωλικός: Ανανέωσε ο Ντίας!

bet365

Τα «καναρίνια» έκαναν το κόλπο γκρόσο και κράτησαν τον Ουρουγουανό χαφ για τα επόμενα δύο χρόνια. Υπέγραψε και ο Λουσέρο

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπάκς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το «κόλπο γκρόσο» με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χόρχε Ντίας έκανε ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια» τις τελευταίες ημέρες κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και από σήμερα ο περσινός τους MVP παρέμεινε κάτοικος Αγρινίου για τα επόμενα 2 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα στο gazzetta.gr σας μεταφέραμε συνεχώς πως η περίπτωσή του είναι μεν δύσκολη αλλά παραμένει ανοικτή και τίποτα δεν είχε τελειώσει (πόσο μάλλον να συζητήσει ο παίκτης με άλλες ομάδες), αφού και ο 30χρονος έδειχνε «ζεστός» να μείνει. Υπό αυτές τις συνθήκες οι επαφές ήταν συνεχείς και είχαν αίσιο τέλος.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος ήταν η «αποκάλυψη» της περασμένης σεζόν όταν και μετατοπίστηκε από τα άκρα στον άξονα και η παραμονή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως «μεταγραφή».

Εκτός από τον Ντίας για ένα χρόνο υπέγραψε και ο Λουσέρο, ο οποίος με την εμπειρία του θα προσφέρει λύσεις στα «κυανοκίτρινα» αποδυτήρια και το μόνο ανοικτό «μέτωπο» από πλευράς των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους, είναι εκείνο του Τσοκάνη.

Παράλληλα λύθηκε το συμβόλαιο του Μανά, που δεν προσέφερε να τα αναμενόμενα και δεν αναμένονταν να συνεχίσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα