Super League 1: Πρωτάθλημα με τρεις γύρους ή με play off και play out; (poll)

Super League 1: Πρωτάθλημα με τρεις γύρους ή με play off και play out; (poll)

bet365

Σε μία χρονική περίοδο όπου παραμένει υπό επεξεργασία το format του πρωταθλήματος της νέας περιόδου το Gazzetta.gr βάζει σε poll δύο βασικές εκδοχές που μπορεί να γίνει η διοργάνωση.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπάκς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο τραπέζι υπήρχαν - όπως έχετε διαβάσει το τελευταίο διάστημα και στο Gazzetta - και παραμένουν δύο προτάσεις για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 1. Η μία εκ μέρους του Λυσσάνδρου και της ΑΕΚ που έδειχνε επικρατέστερη και η άλλη με play off και play out.

Ο ΠΑΟΚ από μέρους του δεν δείχνει να συμφωνεί με τα play off ενώ ο Ολυμπιακός το συζητούσε. Προφανώς και στα play off και play out θα κρίνονταν και τίτλος και αντίστοιχα ο υποβιβασμός. Από την άλλη το πρότζεκτ για 3 γύρους στην Super League 1 θα έχει έναν ενδιάμεσο γύρο (σ.σ. μεταξύ α' και γ' γύρου).

Πρόκειται για έναν γύρο που θα καθορίζεται από τη βαθμολογία του πρώτου γύρου. Σαν ένα μίνι πρωτάθλημα δηλαδή. Ο ενδιάμεσος γύρος θα τοποθετείται το διάστημα Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου με 2 ομίλους των 7 ομάδων. Στον έναν όμιλο θα είναι οι μονές ομάδες, δηλαδή 1ος του α' γύρου - 3ος - 5ος και ούτω καθεξής και στον β' οι ζυγοί αριθμοί.

- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα