Μέχρι 30/6 θα ολοκληρωθούν τα έργα στο «Κλ. Βικελίδης»

Μέχρι 30/6 θα ολοκληρωθούν τα έργα στο «Κλ. Βικελίδης»

Gazzetta team
Μέχρι 30/6 θα ολοκληρωθούν τα έργα στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους προβλέπεται να γίνουν στο «Κλ. Βικελίδης», σ’ αυτό συμφώνησαν οι «κίτρινοι» με το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που επιθεώρησε το γήπεδο.

Την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Ντανίλο Φαλικιόνε (επιθεωρητής σταδίων) συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Μαχαίρα από το τμήμα διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ. Ο διευθυντής γραφείων της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Τσαλουχίδης καθώς επίσης και ο υπεύθυνος των έργων, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, εκπροσώπησαν τους «κίτρινους». Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας, Βαγγέλη Μουρτζίνο, όπου ο τελευταίος ενημέρωσε σχετικά με τα μέτρα τάξης που θα ισχύουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες και σε περίπτωση φιλοξενίας οπαδών άλλης ομάδας.

Κατά την επιθεώρηση του «Κλ. Βικελίδης» οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη δρομολόγηση ριζικών αλλαγών σε όλους τους χώρους του γηπέδου και οι «κίτρινοι» δεσμεύτηκαν ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιούνη. Ο Ντανίλο Φαλικιόνε στάθηκε ιδιαίτερα στην ασφάλεια των θεατών και παράλληλα αποφασίστηκε α) ανακαίνιση των χώρων υγιεινής σε όλες τις θύρες, τη δημιουργία ιατρείων αλλά και την ύπαρξη εξόδων κινδύνου, β) βελτίωση των αποδυτηρίων, γ) αίθουσα Τύπου 50 θέσεων ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη στάθμευση.

Παράλληλα, το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκε για τη δημιουργία θέσεων VIP και γενικώς η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αδειοδότηση του γηπέδου με την προοπτική ότι θα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και για τη διεξαγωγή αγώνων για τους ομίλους του Europa League.

Να σημειωθεί τέλος ότι η ΟΥΕΦΑ θα «επιστρέψει» στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Ιούλη για να επιθεωρήσει το «Κλ. Βικελίδης» αφού ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα