ΟΦΗ: Δοκίμασε ο Μιχόγεβιτς, κρίνεται την Τρίτη (21/05) του Φερέιρα ενόψει Πλατανιά

ΟΦΗ: Δοκίμασε ο Μιχόγεβιτς, κρίνεται την Τρίτη (21/05) του Φερέιρα ενόψει Πλατανιά

Gazzetta team
ΟΦΗ: Δοκίμασε ο Μιχόγεβιτς, κρίνεται την Τρίτη (21/05) του Φερέιρα ενόψει Πλατανιά

bet365

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς και την Τρίτη θα προσπαθήσει να «φορτσάρει» ενόψει της ρεβάνς με τον Πλατανιά την Τετάρτη (22/05), ενώ την ίδια μέρα θα κριθεί και η συμμετοχή του Φελίπε Φερέιρα.

Ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ, μετά τον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ενώ την Τρίτη θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς στο πρόγραμμά του.

Από την πλευρά του, ο Φελίπε Φερέιρα ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση των Περιβολίων. Απόψε στις 20:30 θα κανει μαγνητική προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του και η συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς θα κριθεί οριστικά την Τρίτη (21/5).

Επίσης, ο Γιώργος Στρέζος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ενώ Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (21/5) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα