ΠΑΟΚ - Γ. Σαββίδης: «Έχουμε δύο επιθετικούς…» (pic)

ΠΑΟΚ - Γ. Σαββίδης: «Έχουμε δύο επιθετικούς…» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Γ. Σαββίδης: «Έχουμε δύο επιθετικούς…» (pic)

bet365

O γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος, απάντησε στις φήμες από τη Ρωσία γύρω από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 23χρονο επιθετικό Νικολάι Κομλιτσένκο.

Ο Γιώργος Σαββίδης απαντώντας σε ερώτηση φίλου της ομάδας στο Instagram, αναφορικά με το σενάριο περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 23χρονο επιθετικό της Μλάντα Μπόλεσλαβ, υποστήριξε ότι: «Έχουμε δύο επιθετικούς»!

Η αναφορά, προφανώς, έγινε για τον Τσούμπα Άκπομ και τον Κάρολ Σβιντέρσκι, αυτοί είναι οι δύο επιθετικοί αυτή την στιγμή στο ρόστερ των Νταμπλούχων, ενώ κάνει εντύπωση ότι δεν έγινε η παραμικρή νύξη για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος ολοκλήρωσε το δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα