Βιεϊρίνια: Στο δρόμο της επιστροφής ο αρχηγός του ΠΑΟΚ (pics)

Βιεϊρίνια: Στο δρόμο της επιστροφής ο αρχηγός του ΠΑΟΚ (pics)

Βιεϊρίνια: Στο δρόμο της επιστροφής ο αρχηγός του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

O Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λισαβόνα.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η δεύτερη εβδομάδα του ειδικού προγράμματος αποθεραπείας ξεκίνησε για τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο κέντρο αποκατάστασης στη Λισαβόνα, όπου βρίσκεται αμέσως μετά την επέμβαση στους χιαστούς και στο μηνίσκο, που υποβλήθηκε από τον Δρ. Νορόνια και την επίβλεψη του Μανόλη Παπακώστα, γιατρού του ΠΑΟΚ, στο Πόρτο πριν από 14 ημέρες.

Ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ασκήσεις με ποδήλατο, δείχνει ευδιάθετος και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μέχρι την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα