Ατρόμητος: Προς Μόνταφον και πάλι η προετοιμασία

Ατρόμητος: Προς Μόνταφον και πάλι η προετοιμασία

Ατρόμητος: Προς Μόνταφον και πάλι η προετοιμασία

bet365

Στο Μόνταφον της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου, για δεύτερο σερί καλοκαίρι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γκέτεμποργκ - Χάμπαρμπι και σούπερ αποδόσεις στην Allsvenskan από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Αυστρία θα... χτιστεί για δεύτερη σερί χρονιά ο Ατρόμητος! Ο Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αυστρία και στην Γερμανία όπου είδε από κοντά τα υποψήφια προπονητικά κέντρα και φαίνεται πως μετά και την συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, κατέληξαν και πάλι στο Μόνταφον όπου είχε γίνει η προετοιμασία της ομάδας και την περασμένη σεζόν.

Ο τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου, συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες που ήθελε και μαζί με τον τεχνικό διευθυντή φαίνεται πως έχουν καταλήξει και πάλι στο Μόνταφον. Να τονίσουμε, πως ο «Λάζα» δεν ήταν μόνος του σε Αυστρία και Γερμανία, καθώς μαζί του ήταν σε όλα τα προπονητικά κέντρα που κοίταξε και ο Νταμίρ Κάναντι και ουσιαστικά έπαιξε κι αυτός τον δικό του ρόλο στην τελική επιλογή κι ας είναι πλέον προπονητής της Νυρεμβέργης. Αυτό ήταν πολύ πιθανό να γίνει ανεξαρτήτως του τι θα γινόταν με τον Αυστριακό και τον Ατρόμητο και τελικά έγινε, με τον Κάναντι να δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο έχει αγαπήσει τους Περιστεριώτες.

Όσον αφορά τώρα το μέρος που θα... χτιστεί ο νέος Ατρόμητος, πρόκειται για τις ίδιες ακριβώς εγκαταστάσεις και τα ίδια γήπεδα με πέρσι, με μοναδική αλλαγή το ξενοδοχείο, καθώς επιλέχτηκε ένα νέο με περισσότερες παροχές και πιο κοντά στα γήπεδα όπου θα πραγματοποιούνται οι διπλές προπονήσεις. Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να έχουμε τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, είναι να τακτοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τρίτη.

Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής λοιπόν, ο Ατρόμητος θα αναχωρήσει για Αυστρία στις 29 Ιουνίου, εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουλίου δίνοντας στις 1, 4 και 7 Ιουλίου τρία αρκετά δυνατά φιλικά ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι των προκριματικών του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα