Ο Πέτριτς αποφασίζει για μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις

Ο Πέτριτς αποφασίζει για μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις

Gazzetta team
Ο Πέτριτς αποφασίζει για μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις

bet365

Τα... κλειδιά στον Γκόρνταν Πέτριτς έχουν δώσει οι «βυσσινί» με τον Σέρβο να είναι αυτός που θα αποφασίσει και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και γι' αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα και υπήρξε συμφωνία με τον Γκόρνταν Πέτριτς, στην ΑΕΛ ρίχνουν το βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις. Κινήσεις που θα έχουν να κάνουν όχι μόνο με αποκτήσεις, αλλά και με αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Και στις δύο περιπτώσεις ο Σέρβος προπονητής θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Αρχικά στις προσθήκες είναι σίγουρο πως θα αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας και ένας εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν βρεθεί κάτι άλλο, οι Θεσσαλοί θα πουν όχι. Ειδικά οι μεταγραφές έχουν να κάνουν και με ποιους θα φύγουν, αλλά με τα έως τώρα δεδομένα, γι' αυτές τις δύο θέσεις γίνεται αναζήτηση παικτών.

Τώρα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, εκτός φυσικά των Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ακόστα και Μπαργκάν που θεωρούνται ήδη παρελθόν, αναμένεται να αποχωρήσουν οι Ταλέσκι, Γρομητσάρης και Χούμπτσεβ. Όσον αφορά τον Γιακιμόφσκι ενώ όλα έδειχναν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ, το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει ο Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα