Γκάλο: «Ήθελα να συνεχίσω, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ» (pic)

Γκάλο: «Ήθελα να συνεχίσω, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ» (pic)

Gazzetta team
Γκάλο: «Ήθελα να συνεχίσω, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ» (pic)

bet365

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ροντρίγκο Γκάλο στην ΑΕΚ μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ένωση.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ δεν ανανεώθηκε με τον ίδιο να αποχωρεί από την ομάδα, με ωραίες ωστόσο αναμνήσεις. Ο Γκάλο με μήνυμά του στο facebook τόνισε πως θα ήθελε να είχε παραμείνει στην ΑΕΚ και πως ήταν τιμή που αγωνίστηκε με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων τα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκάλο:

«Θέλω να ευχαριστήσω Τω Θεό και την οικογένειά μου για τα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Εχω ζήσει πολύ χαρούμενες στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα. Πάντα ήθελα να συνεχίσω, γιατί ξέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ΑΕΚ, αλλά μερικές φορές κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε. Θα ήθελα να ευχαριστώ τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες που έζησα μαζί τους. Πολλές ευχαριστίες και στον κόσμο που πάντα υποστήριζαν την ομάδα. Ηταν τιμή μου να υπερασπιστώ αυτό το κλαμπ και να ζήσω σε αυτή τη χώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα