Ολυμπιακός: Η Mirror για Καρίγιο και Πειραιώτες και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η Mirror για Καρίγιο και Πειραιώτες και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η Mirror για Καρίγιο και Πειραιώτες και τα δεδομένα

bet365

Ημέρες 2015 ξαναζεί ο Ολυμπιακός με τον Καρίγιο καθώς ήταν τότε που διεκδικούσε ξανά τον Αργεντίνο επιθετικό. Οι αναφορές της Mirror και τα δεδομένα για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Το 2015 οι ερυθρόλευκοι μετά από συστάσεις του Γκαλέτι - που έκανε και ορισμένες επαφές τότε - προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Καρίγιο που έπαιζε τότε στην Αργεντινή. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν αυτό δεν κατέστη εφικτό να γίνει. Τώρα το θέμα του 27χρονου επιθετικού - ο οποίος έχει κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων - έχει επανέλθει στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό προσκήνιο. Ο Γκουίδο Καρίγιο, που έχει και ιταλικό διαβατήριο, ήταν φέτος δανεικός στην Λεγανές.

Εκεί είχε χρονιά με 32 ματς και 6 γκολ και 1 ασίστ. Ανήκει στην Σαουθάμπτον που είχε δαπανήσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ (σ.σ. 19 για την ακρίβεια που ήταν μεταγραφή - ρεκόρ για τον σύλλογο) για τον αποκτήσει. Η Mirror ήταν ένα από τα ΜΜΕ που έγραψαν για τον Ολυμπιακό και τον παίκτη, ωστόσο οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως οι Άγιοι σκέφτονται σοβαρά να πάρουν πίσω τον Καρίγιο και να τσεκάρουν ξανά για να δουν πως θα χωρέσει στα πλάνα τους για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί με τον ατζέντη του Καρίγιο σε αρκετές περιπτώσεις, όμως η υπόθεση αυτή είναι και δύσκολη και δαπανηρή. Είναι τρομερά δύσκολη από κάθε άποψη και κυρίως για τα οικονομικά της δεδομένα. Μένει να φανεί η συνέχειά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα