Ολυμπιακός: Το πάνω... χέρι για την υπόθεση του Μπρούνο

Ολυμπιακός: Το πάνω... χέρι για την υπόθεση του Μπρούνο

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι σε πλεονεκτική θέση για το θέμα της απόκτησης του Μπρούνο και δεν αποκλείεται μες στην προσεχή εβδομάδα ή και λίγο νωρίτερα να... τρέξουν οι απαιτούμενες εξελίξεις ακόμα και με ανακοινώσεις.

Για τον Βραζιλιάνο υπήρχε μία ρήτρα αγοράς του από την Λασκ Λιντς που πρέπει να καλυφθεί. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τη ρήτρα αυτή να αφορά μόνο στον Ατρόμητο και πως η Λασκ Λιντς πιθανώς ζητάει περίπου 500.000 ευρώ για τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός - όπως έχετε διαβάσει ξανά σχετικά - έχει ασχοληθεί με την υπόθεση του Μπρούνο, του άλλοτε μεσοεπιθετικού του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να μην καταβάλλουν την οψιόν θεωρώντας ότι πρέπει να πάνε σε πιο οικονομικές λύσεις.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πάντως ότι έχουν τα καλά το αβαντάζ για την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου. Οι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ακόμα και μες στην ερχόμενη εβδομάδα ή και λίγο πιο νωρίς ακόμα και με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα