Βέρα για το Πλατανιάς - ΟΦΗ: «Καλύτεροι μόνο στα λόγια, πρέπει να το αποδείξουμε κιόλας» (vid)

Gazzetta team
Βέρα για το Πλατανιάς - ΟΦΗ: «Καλύτεροι μόνο στα λόγια, πρέπει να το αποδείξουμε κιόλας» (vid)

bet365

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά της, αφού τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Ο Χιλιανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για μια θέση στη Super League 1 της επόμενης σεζόν και στη συνέχεια μίλησε για τα δυο παιχνίδια, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τη θετική παράδοση που έχει κόντρα στους Χανιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλος ο κόσμος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ είναι φαβορί. Εγώ δεν το πιστεύω. Πρέπει να παίξουμε καλά. Αν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Αν η άλλη ομάδα είναι καλύτερη από εμάς θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά.

Έχουμε όρεξη να παίξουμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Ξέρουμε ότι ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα. Για εμάς θα είναι δύσκολο που θα βρισκόμαστε μόνοι μας στα Χανιά. Όπως όταν παίζουμε μακριά από το Ηράκλειο, στην Αθήνα, είναι δύσκολο για τον κόσμο του ΟΦΗ να πάει. Όμως έχουμε δυο ματς και το δεύτερο είναι εδώ, στο Ηράκλειο. Σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε να έρθει όλος ο κόσμος, να είναι μαζί μας και να δώσει δύναμη στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα