Με 20αδα στα Χανιά ο ΟΦΗ (pic)

Gazzetta team
Με 20αδα στα Χανιά ο ΟΦΗ (pic)

bet365

Δίχως τους τραυματίες Βουό, Δεληγιαννίδη, Ποτουρίδη και Μιχόγεβιτς και με 20 παίκτες συνολικά ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή του πρώτου αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά στα Χανιά.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η τελευταία χρονικά προπόνηση του ΟΦΗ πριν τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων (19/5, 21:30).

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς και ο Γιάννης Ποτουρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης με τον Δημήτρη Κομεσίδη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στο τέλος της προπόνησης ο Χάιμε Βέρα ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα αναχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της ομάδας με προορισμό τα Χανιά: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Πέρσον.

Εκτός από τους τραυματίες, όσοι δε συμμετέχουν στην αποστολή έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα