ΑΕΚ: Αρέσει στον Χιμένεθ ο Μάικελ Μέσα

ΑΕΚ: Αρέσει στον Χιμένεθ ο Μάικελ Μέσα

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο κεντρικό μέσο της Λας Πάλμας, Μάικελ Μέσα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι περισσότερο σε επίπεδο πρότασης.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως είναι απόλυτα λογικό, θα στραφεί και στην ισπανική αγορά για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ στις θέσεις στις οποίες η Ένωση χρειάζεται ποιοτικές λύσεις. Έναν παίκτη τον οποίο ο Σεβιγιάνος κόουτς γνωρίζει καλά και ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του είναι ο μέσος της Λας Πάλμας, Μάικελ Μέσα, όπως αποκάλυψε στο σημερινό της φύλλο η «Ώρα των Σπορ».

Ο Χιμένεθ έχει σε εκτίμηση τον 28χρονο Ισπανό κεντρικό μέσο, του οποίου ο ίδιος είχε εισηγηθεί την απόκτηση πέρυσι το καλοκαίρι από την Ταραγόνα, με τον παίκτη να μετράει 26 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με πέντε γκολ και μια ασίστ. Ο Μάικελ, όπως είναι γνωστός, ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Χιμένεθ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, διαθέτοντας ύψος 1,88μ. και είναι μια επιλογή για την οποία έχει εκφραστεί με θετικά λόγια.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής είναι ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει μεταφερθεί μόνο στον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος είναι ο Άλβαρο Τόρες, ατζέντης και του Ντάργουιν Ματσίς που επίσης απασχολεί την Ένωση για τα εξτρέμ. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση - πρόταση στη Λας Πάλμας. Όχι κάτι περισσότερο δηλαδή από το ενδιαφέρον που έχει μεταφερθεί στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Φυσικά στην ΑΕΚ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, ενώ πάντα για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει και το όνομα του μέσου από το Μάλι, Αλιού Ντιένγκ της Αλζέ, για τον οποίο και χθες το France Football έγραψε ξανά ότι υπάρχει πρόταση 500.000 ευρώ από την ΑΕΚ. Ο Μάικελ Μέσα, πάντως, αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι από τον Χιμένεθ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα