Ολυμπιακός: Στο... κάδρο εκτός από τον Σεμέδο και ο Μπρούνο

Ολυμπιακός: Στο... κάδρο εκτός από τον Σεμέδο και ο Μπρούνο

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ότι εντείνει τις προσπάθειές του για τον στόπερ Ρούμπεν Σεμέδο έχει καταπιαστεί και με την υπόθεση του Βραζιλιάνου πρώην πλέον άσου του Ατρόμητου.

Για τον Σεμέδο, τον στόπερ που έπαιξε φέτος δανεικός στη Ρίο Άβε και ανήκει στη Βιγιαρεάλ, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κάνει σοβαρές προσπάθειες έχοντας τις πιθανότητές του να τον κλείσει ως δανεικό για τη νέα χρονιά. Εκτός από τον Ρούμπεν Σεμέδο όμως που είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την άμυνα, υπάρχει και η υπόθεση του Μπρούνο, με την οποία έχει επίσης ασχοληθεί ο πειραϊκός σύλλογος.

Μία υπόθεση που είναι δεδομένα πιο... βατή από εκείνη του Σεμέδο και που σαφώς ο Ολυμπιακός μπορεί να την κλείσει πιο εύκολα και άμεσα. Ο Βραζιλιάνος που παίζει ακραίος αλλά και πίσω από τον φορ φέτος ήταν στον Ατρόμητο και είχε σε 33 ματς τον αριθμό των 3 γκολ και των 6 ασίστ. Η ομάδα του Περιστερίου δεν ενεργοποίησε την οψιόν του από την Λασκ Λιντς και έτσι ο παίκτης θα γυρίσει εκεί αλλά για να παραχωρηθεί ξανά και ίσως και σύντομα. Πρόκειται για μία περίπτωση την οποία ενδέχεται να... κλειδώσει στο προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός και μπορεί κάλλιστα να ανακοινώσει και σχετικά άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα